Descobreix com funciona l’AvaluApp

L’aplicació AvaluApp ja està a disposició de la comunitat educativa en en una versió en obert que es pot fer servir durant 15 dies, un cop l’usuari s’hagi donat d’alta. Aquest enllaç permet accedir a aquesta aplicació i descobrir, així, l’eina creada per Editorial Barcanova, durant aquest últim any, amb l’objectiu de facilitar l’avaluació per dimensions i competències.

La millor manera de comprendre les diverses utilitats de l’AvaluApp és fer proves i introduir dades reals que permetin de conèixer l’abast d’aquesta eina fonamental. En accedir-hi per primer cop, s’ofereix la possibilitat de mirar un vídeo tutorial que explica les característiques de l’app. I, un cop familiaritzats amb totes les possibilitats, els docents poden registrar-se en l’Espai personal del web de Barcanova i treballar amb la versió definitiva al llarg de tot el curs.

L’AvaluApp és una aplicació visual, intuïtiva i fàcil de gestionar, a la qual es pot accedir des de qualsevol dispositiu. Adaptada als nous criteris del Departament d’Ensenyament, l’AvaluApp permet de fer una avaluació continuada i formadora, mantenir un seguiment individualitzat de cada un dels alumnes, i descarregar-se un document Excel adaptat al que demana el Departament d’Ensenyament.

Les activitats competencials dels programes Innova de Barcanova estan ponderades i classificades a l’AvaluApp, de manera que només cal introduir-hi la qualificació i, automàticament, n’extreu un resultat. A més a més, permet incloure altres activitats o canviar la valoració proposada.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *