Cicle superior


Material de l’alumne

Els materials per a l’alumne del cicle superior es presenten en un llibre de coneixements i un dossier d’aprenentage.

Una icona relaciona les pàgines corresponents d’un i de l’altre. De la mateixa manera, els colors lila, blau i verd indiquen quina part funcional e la llengua (Ortografia, Lèxic i Gramàtica) es treballa integrada en cada dimensión.

Al final del llibre de coneixements hi ha un resum dels continguts de l’àrea per unitats.

Al final de cada unitat del dossier d’aprenentatge hi ha lpartat Reflexiono i aprenc, amb activitats de metacognició per reflexionar sobre el propi procés d’aprenentatge.

L’apartat Em poso a prova, al final de cada unitat també, ofereix 6 pàgines que segueixen el model de les proves de competències bàsiques.

L’apartat Em poso a prova, al final de cada unitat també, ofereix 6 pàgines que segueixen el model de les proves de competències bàsiques.

Material per al docent

La guía d’aula és una eina molt útil i pràctica, de suport a la tasca dels docents. Ofereix tot tipus de recursos perquè cada mestre o mestra pugui adaptar la proposta a la seva realitat en funció del seu grup i dels seus alumnes, de manera que la feina esdevingui més àgil.

La guia d’aula va acompanyada de diversos recursos didàctics accesibles als webs www.barcanova.cat i www.espaibarcanova.cat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *