Cicle inicial

Material de l’alumne

Cada unitat del material de l’alumne conté una pàgina de coneixements previs per poder valorar el que saben els alumnes sobre el tema.

La sección Paraules per recordar és un recull de termes i conceptes que han aparegut en la unitat i que convé que recordin. La pàgina And now, in English treballa la terminología de la unitat en anglès.

L’apartat Em poso a prova, al final de cada unitat també, permet l’amlumne anar seguir la seva evolución i comprovar si cal esforçar-se més i en quin aspecte.

Cada unitat conté una pàgina (Investiguem) dedicada a desenvolupar un projecte, un que es treballa al llarg de les quatre unitats de Coneixement del medi social i un que es treballa al llarg de les cinc unitats de Coneixement del medi natural.

Al final del llibre hi ha un conte relacionat amb el consum responsable i també hi ha adhesius per completar algunes activitats.

El material d’aula de 1r i 2n presenta una sèrie d’elements de gran utilitat a l’hora de treballar els continguts amb l’alumnat. Hi ha pòsters relacionats amb els continguts que es treballen, jocs de memòria, jocs de preguntes i respostes, i cartes amb conceptes.

Material per al docent

La guía d’aula és una eina molt útil i pràctica, de suport a la tasca dels docents. Ofereix tot tipus de recursos perquè cada mestre o mestra pugui adaptar la proposta a la seva realitat en funció del seu grup i dels seus alumnes, de manera que la feina esdevingui més àgil.

La guia d’aula va acompanyada de diversos recursos didàctics accesibles als webs www.barcanova.cat i www.espaibarcanova.cat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *